<<  <°)))><
Zpátky na domovskou stránku
Dětí naděje
 

Co jsme dělali?
>>
 

Report 2003
>>
 

Report 2004
>>
 

Hranolkyáda
>>
 

Vánoční slavnost
Milovice

       Milovice, 21. prosince 2003

    Přípravy
    Vánoční slavnost 2003 předcházelo spousta doborodružství. Dárky pro děti, které jsme sháněli od září (v loňském roce jsme je získali přes armádu spásy z Prahy) se nepodařilo sehnat. Se vstupem do EU se naše země vytratila ze seznamu zemí, do kterých mířily balíčky s dárky. Telefonovali jsme, sháněli.

    Další zázrak - balíčky pro děvčata na nás čekaly v Bratislavě. Pastoru Igoru Rosovi zbyly z vánoční slavnosti z roku 2002 a mohli jsme si je odvézt. 18. prosince jsme já a Marcel ujížděli do Bratislavy. Byla to krásná cesta, pator Igor Rosa se s námi podělil, nebo nás spíše zahrnul balíčky.

    Domů jsme dorazili v noci, krabice jsme ještě v noci vykládali s Ondrou Kameníkem. V sobotu jsme nakoupili spoustu "blbůstek" pro kluky. Do ranních hodin jsme balili balíčky pro kluky. Vyrobili jsme jich asi 200 pro různé kategorie.

    Neděle


    Přišla vánoční slavnost. Měli jsme od města milovice zdarma pronajatý sál nad pizérií. Proběhla generálka, náš tým KOH Gang statečně pomáhal. Pronajatým autobusem jsme svezli děti z Nymburka a Lysé, jelo i velké množství dospělých. Na slavnost nakonec dorazilo 153 dětí a asi padesátka dospělých. Vše proběhlo celkem hladce až na pár známých výrostků, kteří museli být opět vyvedenia zákaz vstupu pro ně trval až do konce slavnosti. Je to škoda, snad to těm dotyčným jednou dojde a svůj život otočí k Bohu, jinak nevím, nevím ...

    Dárky zbyly pro všechny. Všechny jsme rozvezli domů, pak jsme se (asi kolem sedmé večer hodiny) sešli s KOH gangem, uklidili jsme sál a za odměnu jsme celému týmu objednali pizzu. Díky všem, co pomáhali - Toníkovi, Janě, Martině, Lubošovi, Jirkovi, Radce, Martinovi, Aničce, Patrikovi, jitce a všem klukům a holkám z KOH, díky, díky. Vaše práce je tak úžasná a důležitá. (dodatek: a hlavně díky Štepánce a Marcelovi, Žandě, Jonášovi a Dáňovi, bez vás bychom tam nebyli :-)

Štěpánka